Persoonlijke update, juni

Friday 1 July 2011|Persoonlijk

Lieve familie en vrienden,

Vandaag is de outreach in Fargo tot een einde gekomen. De laatste drie maanden zijn we echt een onderdeel geworden van de gemeenschap hier, dus het is moeilijk om weer afscheid te nemen. Maar het goede nieuws is dat we sommigen van hen terug zullen zien in de toekomst.

De laatste week hebben we onderwijs gegeven aan de lokale kerken. Jackson en Zalmai deden dat m.b.t. het onderwerp ‘hoe kun je een huisgemeente beginnen’ en ik (Anneke) deed dat m.b.t. ‘hoe kun je anderen effectief helpen’ : een counseling training. Het was een mooie manier om onze outreach mee te eindigen.

Een hoogtepunt voor mij deze maand was mijn verjaardag! De hele dag waren er verrassingen die mijn lieve man voor mij gepland had. Ik werd al vroeg gewekt met cadeautjes, inclusief een cadeau van de baby. Op kantoor waren er vrienden die me verrasten met een lunch en er was een cake met mijn naam erop. Aan het einde van de dag mocht ik genieten van een romantisch diner met mijn man in het restaurant Olive Garden (ik houd erg van Italiaans eten!) Ik kijk nu al uit naar mijn volgende verjaardag…

Nu zijn we ons aan het voorbereiden op een week vrij waarin we hopen uit te kunnen RUSTen. We verblijven bij vrienden in een mooi gebied omgeven door een meer en een bos. Hierna zullen we naar Kona terug reizen voor de volgende fase in onze voorbereiding voor onze plannen in Nigeria. We zullen beiden veel praktische ervaring met het campusleven opdoen waar we erg naar uit kijken.

De zwangerschap verloopt goed. Nog maar 18 weken te gaan! Mijn buik wordt steeds groter en ik voel dat de baby veel beweegt! Het is zo bijzonder om te bedenken dat dit kleine leven zo gegroeid is de afgelopen weken en dat we hem of haar in maar 4 maanden in onze armen zullen houden. We voelen ons bevoorrecht en kijken er naar uit ouders te worden.

We waarderen jullie steun in gebed, emails en geld heel erg en kijken ernaar uit om jullie snel weer een update te sturen.

Liefs en zegen,

Jackson & Anneke