Gebed en update, maart

Thursday 29 March 2012|Meditatie en gebed, Persoonlijk

Lieve familie en vrienden,

We zijn ons aan het voorbereiden op onze reis en willen graag onze getuigenissen en uitdagingen met jullie delen, zodat jullie met ons kunnen bidden en dankzeggen.

Toen ik het paspoort voor Hope ging aanvragen, zag ik een spelfout op haar geboortecertificaat. Nadat we de papieren naar Honolulu hadden opgestuurd om dit te veranderen, kregen we maar geen reactie. Het duurde wel 3 weken voordat Jackson ze eindelijk aan de telefoon kreeg en vervolgens duurde het nog 2 weken voor de aanpassing en kregen we haar geboortecertficaat. Nu moesten we nog haar paspoort aanvragen. Dit duurt normaal 6 weken, maar nu hadden we slechts 6 weken om zowel haar paspoort als haar visa aan te vragen!

We belden daarom naar het postkantoor en er werd ons verteld dat we binnen 2 weken het paspoort konden krijgen als we 60 euro extra betaalden. Toen we een afspraak wilden maken, vertelden ze ons dat ze de komende weken vol zaten! We werden doorgestuurd naar een dorpje verderop. Toen we daar heen gingen, zei de vrouw die ons hielp dat ze binnen 1 week het paspoort klaar kon hebben en dat we niets extra hoefden te betalen!!! En het duurde inderdaad maar 1 week. Dat was het eerste wonder.

De volgende uitdaging was het aanvragen van een visum voor Kameroen voor Hope en mijzelf. We stuurden alle papieren op en hadden gebeden dat het snel mocht gaan. Het geweldige is dat we onze visa binnen 10 dagen kregen!!! God is echt groot en we willen iedereen bedanken voor het bidden hiervoor.

Dus nu hebben we onze paspoorten, onze visa voor onze eerste bestemming, ik ben alle spullen aan het uitzoeken, en het volgende dat we nodig hebben zijn onze vliegtickets. We plannen om op 2 april te gaan reizen en dat is al over 6 dagen! We hebben de prijzen gecheckt en momenteel komt het neer op 5950 dollar voor ons drieën. We hebben nu 56% van dit bedrag. Dus we vragen jullie om met ons te bidden voor de rest van het geld zodat we volgende week weg kunnen!

Willen jullie ook voor het volgende bidden:
* Goede gezondheid als we in Afrika en Nederland zijn
* Een veilige en prettige reis, vooral voor Hope, die voor het eerst gaat vliegen
* Een vruchtbare tijd met onze familie en vrienden in Kameroen, Nigeria en Nederland
* Een tijd van verkwikking: dit is de eerste keer dat we thuis komen in 2 jaar!!