Persoonlijke update, september

Saturday 10 September 2011|Algemeen

UofN workshop en goed auto-nieuws…

Lieve vrienden en familie,

De laatste twee weken stonden in het teken van de voorbereidingen voor een workshop op de universiteit die plaats zal vinden van 5 t/m 11 september. Het gaat om een training waarbij internationale leiders, trainers, medewerkers en docenten van de universiteit bijeen zullen komen om Gods wijsheid te zoeken met betrekking tot de toekomst van de universiteit en hoe de afdelingen van de universiteit de verschillende veranderingen door kunnen voeren. Deze keer is de workshop op de campus in Kona en dat betekent dat er zo’n 400 mensen uit veel verschillende landen hier zullen aankomen de komende dagen.

Wij maken deel uit van een team van 12 mensen die de logistiek van dit evenement verzorgt. U kunt zich misschien wel voorstellen dat dit een enorme leerervaring is met alle aspecten die dit behelst. Jackson helpt met het coördineren van het ophalen van de mensen van het vliegveld en als assistent van Darlene ben ik betrokken bij de communicatie met de speciale gasten die uitgenodigd zijn voor de workshop.

Als de workshop begint op 5 september zullen wij ook aan het programma kunnen deelnemen. We kijken hier erg naar uit, omdat deze workshop ons een goed beeld zal geven van de University of the Nations in allerlei landen en dit zal ons helpen bij het uitwerken van onze visie in Nigeria.

Een bijzondere gebeurtenis in augustus was het vieren van Jacksons 29e verjaardag. Het voelde echt alsof we dit vierden met onze familie, omdat er zoveel mensen kwamen en snoepten van de appeltaart en de brownies die ik had gebakken . Het was ook geweldig om alle cadeaus, kaarten en telefoontjes te ontvangen vanuit Nederland, waardoor het echt voelde alsof jullie hier bij ons waren!

De baby wordt steeds actiever, ik ben nu 34 weken onderweg. Bij de laatste controle bleken sommige metingen wat aan de lage kant. Daarom kreeg ik een echo om o.a. de grootte en de positie van de baby te checken. Alles was gelukkig goed en we kregen ook nog een kans om onze mooie baby te zien. We konden zien dat de baby vruchtwater inslikte en hij/zij ‘keek’ ons echt aan! Het is echt ongelooflijk dat dit allemaal in mijn buik zit, hoewel de baby er wel zorgt dat ik dit niet snel vergeet met al dat draaien en schoppen . Mijn buik voelt inmiddels erg zwaar en soms ben ik erg buiten adem. Maar verder gaat het erg goed.

In de laatste update hadden we al verteld dat Jackson zijn rijvergunning heeft gehaald. Tot hij zijn definitieve rijexamen heeft gedaan, mag hij gewoon rijden als er iemand bij is met een rijbewijs. Dit is echt een zegen voor mij, omdat hij mij nu naar het ziekenhuis kan rijden!

Een van onze verzoeken om gebed ging over een eigen auto. Er is geen openbaar vervoer en de stad is gebouwd op een vulkaan, wat het onmogelijk maakt om te fietsen (erg steile heuvels). We hebben echter vaak een auto nodig om ergens te komen. Dit is nu onze getuigenis: God heeft in onze behoefte voorzien door ons in contact te brengen met vrienden die een extra auto hadden en die we kunnen gebruiken tot november! We zijn hier erg dankbaar voor.

Dank God hiervoor!
Veel liefs en Gods zegen,

Jackson & Anneke