Persoonlijke update juni 2014

Tuesday 17 June 2014|Persoonlijk

Lieve familie en vrienden,

Bedankt voor alle verjaardagswensen! Ik had een hele fijne verjaardag met ons gezin. Mijn man nam ons mee uit ontbijten, we hebben wat verjaardagsboodschappen gedaan en we eindigden de dag met een zelfgemaakte pizza. Het was een mooie dag met de drie mensen waar ik het meest van houd. Als extra cadeautje zette REJoyce vandaag haar eerste tien stappen. Echt geweldig!

Ik had ook nog een bijzondere dag-voor-mijn-verjaardag viering met Darlene en Dawn, die mee op koffie trakteerden. Ik dacht dat ik naar kantoor ging, maar Dawn reed ons naar een restaurant in de stad. Ik had echt geen idee… Terwijl het normaal nogal moeilijk is om mij te verrassen. Meestal heb ik wel door dat er iets aan de hand is, maar ze hadden het zeer goed weten te verbergen. Mijn man zat ook in het complot. Hij heeft zijn best gedaan om mij zover te krijgen dat ik wat mooiere kleren aandeed in plaats van mijn alledaagse kleren- het shirt dat hij ’s ochtend nog zo mooi vond, vond hij diezelfde middag opeens minder mooi…haha Hij wilde natuurlijk dat ik er op mijn best uitzag, omdat hij wist dat er een verrassing aankwam. Heel bijzonder. Ik heb ervan genoten!!

We zijn nu de 1e verjaardag van REJoyce Zoe aan het voorbereiden op 14 juni! Ik kan niet geloven dat ze alweer 1 jaar word. De tijd vliegt! Ze leert steeds meer nieuwe woordjes en gebruikt de 1e letter van woorden om een heel woord aan te geven: M is meer, v is vogel en als ze mamamamama roept en ze krijgt geen antwoord, dan gaat ze over op papapapapa! Hahaha.

We zijn net teruggekomen van onze reis naar Nederland waar we een bijzondere tijd hadden met onze familie. De bruiloft van mijn broer en zijn vrouw was prachtig en het was fijn om daar met z’n allen bij te zijn. Judith – de beste oppas ter wereld – die ons vorig jaar met mijn zus bezocht in Hawaii, paste op onze kinderen, zodat we alles goed konden meemaken. Hope droeg de ringen in de kerkdienst. Echt een hoogtepunt voor haar. Ze zat de hele preek rustig te wachten op haar beurt. We hebben heerlijk gegeten en het was heerlijk om zoveel familie en vrienden in één keer te zien. Mijn nieuwe schoonzusje Maaike zag er prachtig uit, ze straalde de hele dag, en mijn broer zag er prachtig uit in zijn blauwe pak. Na hun huwelijksreis hebben we ook nog tijd met hen kunnen doorbrengen. Heel fijn.

Mijn zus heeft een eigen huis waar we ook zijn geweest. Ze heeft een geweldig gevoel voor inrichting, het was heel knus. We hebben samen gezellig een film gekeken, terwijl mijn ouders op de meisjes pasten.

Hope en REJoyce vonden het heerlijk bij hun opa en oma en opa en oma vonden het heerlijk met de meisjes. Ze hebben elke dag de eendjes gevoerd alsof het hun eigen huisdieren waren, ze gingen naar de kinderboerderij en oma had een zandbak gekocht waardoor de meisjes zich erg thuis voelden. Mijn vader vertelde dat toen ik jong was, dat hij toen alle kinderliedjes uit het pianoboek moest spelen van mij… 30 jaar later wil Hope dat ook. Ze wilde dat hij elke avond alle liedjes speelde en nu we weer terug zijn in Kona zingt ze alle liedjes die ze onthouden heeft. Met soms een kleine variatie: Klein, klein kleutertje, wat doe je in mijn hart?

Een hoogtepunt voor ons als familie was de vakantie die wij kregen in Nederland. We mochten in een bungalow verblijven in een mooi, bosrijk gebied in Nederland. We hadden fietsen met kinderzitjes en we hebben veel gefietst en gewandeld. Er waren veel speeltuintjes en kinderboerderijen, dus de kinderen zijn veel buiten geweest. We hebben heerlijk geslapen en zijn helemaal uitgerust en verfrist teruggekomen. Ook al reizen we om de hele wereld, we hadden nog nooit zo’n vakantie gehad en we zijn erg dankbaar aan onze vrienden die dit mogelijk maakten!

Voor Jackson was de reis naar Duitsland een hoogtepunt. Hij heeft de JmeO-campus in Bad Blankenburg bezocht en dat was erg goed en spannend. Hij heeft onderwijs kunnen geven en kunnen preken en kwam met allemaal getuigenissen terug van Gods trouw. God heeft hem op bijzondere manieren kunnen gebruiken op deze reis. We zijn aan het voorbereiden voor een langer bezoek volgend jaar.

Mijn nicht Debora komt bij ons op vakantie. We vinden het heerlijk om haar hier op de campus te hebben, zodat we haar alles kunnen laten zien wat we hier doen. Ook is het bijzonder dat ze bij de verjaardag van REJoyce is!

Dank voor al jullie liefde, gebeden en steun.

Jackson & Anneke, Hope en REJoyce