Persoonlijke update januari 2014

Monday 6 January 2014|Algemeen, Persoonlijk

God is trouw

 

Lieve familie en vrienden,

 

Ik schrijf dit op 3 januari, alweer onze 5e trouwdag! Een mooie dag om terug te kijken naar hoe trouw God aan ons is geweest. We mochten in 4 verschillende landen wonen, in 8 verschillende huizen en we hebben twee prachtige dochters gekregen. We beschouwen deze tijd als bijzonder en kijken uit naar het avontuur in onze toekomst. Aan het begin van dit nieuwe jaar willen we ook stilstaan bij jullie, onze familie en vrienden, en we danken jullie voor al jullie liefde en steun.

Het is een geweldige reis met Gods trouw. Elke keer als we ontmoedigd raken of als we bezorgd zijn over onze omstandigheden, maken we weer een wonder mee als we met God wandelen. De afgelopen reis was voor ons een grote stap in geloof en God voorzag. We konden in een eigen huisje wonen in Nederland en ondanks ons drukke schema was het daardoor toch ook een tijd van rust. We willen iedereen bedanken voor alle spullen die we mochten gebruiken!

We zijn inmiddels weer in Kona. Het was een lange reis, maar de meisjes hebben het geweldig gedaan. Toen we aankwamen, konden we in een mooi huisje op de campus met twee slaapkamers. Dat is een antwoord op onze gebeden, want in ons vorige huis was alles in een kamer. Ik kijk ernaar uit om alle dozen weer uit te pakken en om dit huis tot een thuis te maken. We hebben wel wat last van jetlag, maar dat is normaal.

Jackson zit weer aan de studie en ik ga vanaf volgende week ook weer met mijn werk verder. Het is goed om onze vrienden hier weer te zien. Ik besef daardoor hoezeer dit een thuis voor ons is geworden en daar ben ik dankbaar voor. Hope praat voortdurend over de reis en over haar opa, oma, tantes en ooms en REJoyce lacht naar alle nieuwe mensen hier.

We wensen jullie een jaar overvloedig van Gods trouw.

 

Gods zegen.