Persoonlijke update juli

Friday 26 July 2013|Algemeen

Lieve familie en vrienden,

Het is nu 5 weken na de geboorte van onze waardevolle dochter REJoyce Zoe Ndecheck op 14 juni.

Deze laatste weken heeft Jackson zijn studie voor dit jaar afgerond en geniet nu erg van zijn vrije tijd. Ik ben snel hersteld van de geboorte; echt een zegen. En vannacht heeft REJoyce voor het eerst 6 uur achter elkaar geslapen, iets waar we als ouders met slaaptekort echt op zaten te wachtenJ

Onze dochter Hope Shekinah van 21 maanden is helemaal verliefd op haar kleine zus en vanmorgen kon ze REJoyce laten stoppen met huilen toen dat mij niet lukte. Ik was in de keuken, REJoyce lag in de autostoel en was aan het huilen. Vervolgens kwam Hope binnen en voor ik het wist was REJoyce gestopt met huilen. Ik vroeg me af wat Hope gedaan had. Toen ik keek, zag ik dat Hope de autostoel aan het wiegen was, zodat REJoyce in slaap viel. Ik ben zo gezegend met deze bijzondere meisjes!

Jackson is ook een zegen voor mij nu hij deze tijd vrij heeft genomen. Hij ging vanochtend met REJoyce wandelen zodat ik twee uur extra kon slapen en hij neemt Hope vaak mee naar het zwembad of naar het strand. Het is een nieuwe fase voor ons als familie en we zijn aan het uitvinden wat de beste routine is voor ons dagelijks leven. Ik ben erg dankbaar dat ik met zwangerschapsverlof ben, zodat ik me geen zorgen hoef te maken over het werk en me echt kan richten op de kinderen, de altijd groeiende stapel was en wat we gaan eten.

Jackson gaat veel van wat hij de afgelopen jaren heeft geleerd in de praktijk brengen. De Word by Heart training, waarbij hij het evangelie van Marcus heeft gememoriseerd, zal hij presenteren in Kona, maar ook in een University of the Nations-workshop in Tijuana, Mexico in september.

Naar aanleiding van zijn Community Development training neemt hij een team mee naar Nigeria en Kameroen in oktober en November, waar zij zich zullen richten op Water & Gezondheidszorg. Als je meer informative wilt over deze reis en je wilt misschien wel mee, stuur dan een email naar: thuisfrontja@gmail.com

Ik zal met de meisjes tijd doorbrengen met mijn familie in Nederland als Jackson aan het reizen is en hij zal zich later bij ons voegen, zodat we met z’n allen sinterklaas en kerst kunnen vieren in Nederland!

In Kona kijken we uit naar de komst van drie Nederlanders: volgende week komt onze vriendin Jessica om hier van de zomer op de campus te werken als missiebouwer. Zij neemt deel aan een programma waarbij ze 40 uur per week op de campus werkt in ruil voor logies. Daarnaast is er ook tijd voor dagelijkse aanbidding en wekelijkse activiteiten. We kijken ernaar uit om haar te zien als ze vrije tijd heeft!

In september komen mijn zus Martine en haar vriendin Judith voor een vakantie naar Hawaii. Hope zal het geweldig vinden om met haar tante te gaan zwemmen en we gaan er allemaal van genieten om tijd met elkaar te besteden.

Heel erg bedankt voor alle kaarten die jullie gestuurd hebben voor de geboorte van onze dochter REJoyce. Bedankt voor de blijvende steun door jullie gebeden en geld.

Gods zegen,

Jackson & Anneke, Hope & REJoyce

IMG_1094 IMG_1222 IMG_1278 IMG_1290 IMG_1314