Persoonlijke update november

Wednesday 21 November 2012|Algemeen

Lieve vrienden en familie,

Veel dank voor al jullie gebeden en ondersteuning, jullie emails en facebookberichtjes, we vinden het heerlijk om zo in contact met jullie te staan.
Volgens week is het hier Thanksgiving en daarom wil ik graag alle dingen met jullie delen waar we zo dankbaar voor zijn.

Dit semester volgt Jackson een introductie op basis gezondheidszorg, een medische training met allemaal praktische vaardigheden die handig zijn in ontwikkelingslanden als er geen medische faciliteiten in de buurt zijn. Hij geniet ervan en ik zie dat hij veranderd is nu hij ‘gras’ eet (zo noemde hij
rauwe groenten en salade voorheen). De studie is erg intensief, de studiedagen zijn lang. We zouden het daarom fijn vinden als jullie zouden bidden voor kracht en wijsheid als hij de studie in de komende 5 weken afrondt.
Jackson kreeg ook onlangs weer de kans om in de kerk te spreken. Hij vertelde over de vreze des Heere en wat het is en ook niet is. Het was zo’n goede boodschap dat ik wilde dat jullie er allemaal bij waren geweest!

Hope Shekinah doet het erg goed met haar 1 jaar en een maand en heeft erg genoten van haar prinsessenverjaardag. Ze vindt het heerlijk om naar buiten te gaan en om alles te onderzoeken. Ze houdt altijd wel een steen vast, of bladeren en ze zit achter vogels en andere dieren aan. Soms duurt het een half uur om ergens te komen waar dat ook in 5 minuten had gekund, omdat ze altijd de andere kant op wil. Soms vind ik het fijn om hier de tijd voor te nemen; als ik haast heb dan draag ik haar Ze kan al wat woorden zeggen en maakt een heleboel dierengeluiden, wat erg schattig is. Ze leest boeken voor aan haar opa en oma via Skype en denkt dat opa en oma in de computer wonen (als we erachter zitten, wijst ze ernaar en zegt ‘opa’).

Ik werk nog steeds als assistant van Loren en Darlene en dit is echt een voorrecht en een enorme leerervaring. Hope vindt het ook nog steeds fijn om mee naar kantoor te gaan en ik kan mijn schema om haar slaaptijd plannen.

Als familie hebben we ook bijzonder nieuws…. We verwachten weer een baby Ndecheck! Ja, we zijn zwanger! De baby komt in juni en we zijn erg verheugd! Ik ben misselijk geweest en ben de laatste tijd erg moe, maar als het lukt slaap ik ‘s middags wanneer Hope slaapt en dat is erg fijn. Jackson staat elke
morgen vroeg op zodat ik nog heel even kan blijven liggen. Verder gaat alles goed en ben ik gezond. Ik heb de laatste tijd erg veel trek in allemaal Nederlands eten. Ik heb bitterballen proberen te maken en zuurkoolstamppot. Vandaag kwam er een pakketje van een vriendin binnen met Sinterklaassnoepgoed zoals chocoladekruidnoten and chocoladeletters. Lekker! Ik kan niet wachten!

Thanksgiving, Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw komen eraan. Vreugdevolle gebeurtenissen, en ondanks dat onze families er niet bij zijn met deze feestdagen, zijn we erg dankbaar dat we hen in het voorjaar hebben kunnen bezoeken.

Wij wensen jullie een geweldig seizoen toe van dankbaarheid en viering.

Gods zegen,

De Ndechecks