Persoonlijke update juli

Saturday 14 July 2012|Persoonlijk

Lieve familie en vrienden,

Aloha vanuit Kona Hawaii! We zijn veilig in Kona aangekomen na een reis van 18 uur vanuit Nederland. De reis was een uitdaging, omdat Hope net heeft geleerd om te kruipen en om te staan en ze oefende dit zonder pauzes in het vliegtuig!

Toen we in Kona aankwamen, voelde het als een thuiskomen. Dat was wel fijn, want we zien onze beider families weer voor lange tijd niet. We konden in dezelfde kamer, dus dat was al helemaal bekend. De eerste paar dagen hebben we alle spullen uitgepakt en zijn we in de kamer getrokken. De tafel en het bureau zijn nu verplaatst. Zo heeft Hope meer ruimte om te bewegen. Op de website staan ook foto’s van hoe onze kamer er nu uitziet. Zoals jullie kunnen zien, is het één ruimte. Ons bed, de keuken en de plek om te eten zijn allemaal in dezelfde kamer. Onze kamer ligt vlak naast de keuken op de campus, wat erg handig is.

We zijn gelijk weer aan het werk gegaan en ik (Anneke) heb meegeholpen met het organiseren van een groot evenement, een leiderschapsseminar voor mensen binnen JmeO en daarbuiten. Er zijn bv. dominees, zakenmannen, mensen vanuit het onderwijs en geneeskunde en ze komen van veel verschillende landen. In de groep zijn er zeker 26 verschillende talen! De seminar duurt 2 weken en gedurende die tijd zal Jackson bezig zijn met contacten leggen tussen mensen in die grote groep. Als Jackson studeert, kan ik tijd met Hope doorbrengen, die erg snel ontwikkelt! Ze beweegt overal heen en begint woordjes te spreken. Ze heeft een kleine piano, die de cijfers 1-2-3-4 zegt en laatst hoorden we haar ‘drie’ zeggen. Ze begint ook het woord nee te begrijpen en schudt dan haar hoofd. Dan wil je alleen maar lachen, dus ik weet niet of het bewerkstelligt wat ze wil 🙂

We genieten er ook erg van om onze vrienden weer te zien. Onze vrienden Ricardo en Nadia zijn 7 ½ maand zwanger van hun eerste kind en het was erg fijn om tijd met hen door te brengen. In de lokale kerk hier kregen we een warm welkom van de leden en we konden hen vertellen wat God allemaal heeft gedaan tijdens onze tijd in Kameroen, Nigeria en Nederland.

We kijken terug op onze tijd in deze drie landen en zien dat we door God geleid werden. We zijn heeeel dankbaar voor alles wat er is gebeurd. We willen jullie ook heel erg BEDANKEN voor jullie uitnodigingen in jullie huis, dat we bij jullie mochten eten, dat jullie ons steunden en dat jullie ons gezegend hebben met jullie bemoedigende woorden en gebed. We voelen ons erg geliefd en bevoorrecht dat we dit werk mogen doen.

Veel liefs en Gods zegen,

Jackson & Anneke