Persoonlijke update, April II

Wednesday 11 April 2012|Algemeen, Persoonlijk

Lieve familie en vrienden,

We zijn in Kameroen!!

De laatste 24 uur ging alles zo snel: we kregen de vliegtickets, pakten de laatste spullen in, maakten alles schoon en toen waren we onderweg naar het vliegveld!

Het voelde nog steeds erg onwerkelijk tot we opstegen. Toen we in Los Angeles kwamen, gebeurde er weer iets onwerkelijks: Jackson liep een eindje achter mij en Hope, toen er een man naar hem toe kwam die hem 100 dollar gaf en zei dat hij het geld goed kon gebruiken voor zijn reis. Jackson wilde mij erbij roepen om hem te bedanken, maar zo snel als de man gekomen was, was hij ook weer verdwenen. We denken dat hij bij ons in het vliegtuig zat, maar we hebben in ieder geval niet met hem gepraat. Net voor ons vertrek uit Kona had een vriend ons ook 100 dollar gegeven voor onze reis. Het is echt geweldig om te zien hoe God voor ons blijft zorgen nu we onze reis begonnen zijn en dat hij zelfs een vreemde gebruikte om voor ons te zorgen!

Na een reis van 32 uur in 4 verschillende vliegtuigen, landden we in Douala, Kameroen. De overstappen verliepen prima en Hope blijkt een geboren reiziger! Op elke vlucht dronk ze terwijl het vliegtuig opsteeg en de rest van de vlucht sliep ze door alles heen. Op de langste vlucht bracht het personeel een wieg die je aan de muur vast kon maken en daar heeft ze heel comfortabel in geslapen.

Een van onze tassen was niet aangekomen, dus we hebben twee uur formulieren ingevuld en hopen dat deze nog nakomt. Daarna hebben we drie uur in de auto gezeten in het drukke verkeer. Toen we bij het huis kwamen waar we zullen verblijven, kregen we om 12 uur ’s nachts diner , wat wij zelf niet erg vonden, aangezien het lunchtijd was in KonaJ, maar het was een uitdaging voor onze vrienden om tot zo laat op ons te wachten om ons een warm welkom te geven. We genoten echt van het Kameroense voedsel, waar Jackson van gedroomd had, en daarna gingen we eindelijk naar bed.

We zitten nu op 11 uur tijdsverschil en dat betekent dat we ontzettend vroeg wakker zijn en dat we ’s middags een paar dutjes doen.

We hebben de eerste Paasfeest van Hope met familie gevierd!

We genieten nu van een beetje rust voor we al onze vrienden hier ontmoeten. Hope geniet van alle aandacht die ze krijgt van de twee jongens in het huis (van 3 en 7 jaar) en van oma en oma geniet ook enorm van Hope!

We kijken er naar uit om naar Nigeria te reizen op 17 april en we zullen eind mei in Nederland aankomen!

Zegen,

Jackson, Anneke, Hope