Gebeds update, februari

Monday 11 June 2012|Meditatie en gebed

Lieve familie en vrienden,

Ten eerste willen we jullie ontzettend bedanken voor jullie gebeden. Het is heel bemoedigend om te horen dat jullie ons regelmatig in gebed meenemen.

GEZONDHEID
Jackson heeft momenteel ernstige rugproblemen. Hij heeft een spier gescheurd in zijn rug tijdens voetbal en hij kon letterlijk niet meer opstaan de volgende dag. Hij lag op de vloer en kroop naar de badkamer. Een dokter die een medische discipelschapstraining volgt kwam even langs en zei dat hij zo’n 3 tot 7 dagen op de vloer moest blijven liggen. Jackson ligt nu dus al 3 dagen op de vloer en het gaat al wat beter met hem, maar het is nog erg pijnlijk. Bid alstublieft voor een complete genezing van zijn rug.

MENSEN
In onze vorige update vroegen we om gebed voor relaties met mensen die ons kunnen helpen met onze plannen. God beantwoordt dit gebedspunt heel specifiek. De afgelopen week hebben we twee stellen over de vloer gehad met wie we onze visie konden delen. We hebben ook bevestiging gehad van twee anderen dat zij mee zullen gaan naar Nigeria om daar te spreken en we gaan nu met een heel team daarheen in april. Meer en meer mensen krijgen dus hart voor Afrika en het werk dat daar nodig is. Dit is een ontzettend grote bemoediging voor ons, maar blijf vooral bidden dat meer mensen een hart hiervoor krijgen.

PASPOORT
In voorbereiding op onze reis heb ik ook een paspoort voor Hope aangevraagd. Toen ik het geboortecertificaat ophaalde bleek mijn naam daarop verkeerd gespeld. Ik heb contact proberen op te nemen met het kantoor dat daarover gaat (op een ander eiland), maar heb hen niet via de telefoon kunnen bereiken. We hebben nu een brief gestuurd. Hier hebben ze nog niet op gereageerd. Hier maken we ons dus een beetje zorgen om, omdat het in orde moet zijn om een paspoort aan te vragen. Bid alstublieft dat het in orde komt met die papieren en met de paspoorten en de visa die wij nodig hebben voor de reis.

FINANCIËN
In onze laatste update vroegen we om gebed voor financiële steun en deze maand is deze steun van 50% naar 60% gegaan van ons nieuwe budget! We hebben nu onze schoolgelden kunnen afbetalen voor dit kwartaal. We vertrouwen op de Heer dat hij zal voorzien in geld voor onze vluchten en onze reiskosten. Bid alstublieft hiervoor.

We zijn blij dat we deze getuigenissen en gebedsverzoeken met jullie kunnen delen en we willen jullie heel erg bedanken voor jullie gebed en ook voor jullie financiële steun. Als je iets van God met ons wil delen, voel je daar vrij in. Je kunt ons mailen:
annekendecheck@gmail.com or ndecheckj@yahoo.com

Gods zegen,

Jackson & Anneke