Persoonlijke update, december

Thursday 8 December 2011|Algemeen, Persoonlijk

Hope’s eerste Sinterklaasfeest

Lieve familie en vrienden,

De feestelijke maand december is begonnen en Hope heeft 5 december voor het eerst Sinterklaas gevierd. ’s Ochtends zat er een cadeautje in haar kleine schoen…

Het was een pyjama. Dat kwam goed uit, want ze is al helemaal uit de kleinste kleren gegroeid. Ze is 2 maanden oud, maar ik ben al overgegaan op de 3-6 maanden collectie, omdat ze zo groot is. Nu ze iets ouder is, slaapt ze ook beter ’s nachts. Dus wij kunnen nu ook lekker doorslapen van 10 uur ’s avonds tot ongeveer 4 of 6 uur ’s ochtends.
Op 6 december hebben we Sinterklaas gevierd met een paar Nederlandse mensen op de campus en wat andere vrienden. We hebben veel plezier gehad met het dobbelspel, waarbij je 2 cadeautjes moet kopen en elke keer als je de dobbelsteen gooit, moet je cadeautjes ruilen of uitkiezen tot de tijd voorbij is.
We hebben ook onze vrienden Mark en Lois Bonasera mogen ontvangen hier op de campus. Jullie herinneren je misschien nog wel dat we hen in april tijdens de outreach in Fargo, North Dakota hebben ontmoet in Grand Rapids, Minnesota. Ik was toen zwanger en toen ik ziek was kon ik in hun huis verblijven en Lois, die verpleegster is, nam me mee naar het ziekenhuis en verzorgde mij overdag. Na de outreach zijn we een week bij hen geweest in hun huis. Vervolgens hebben wij hen uitgenodigd om naar Hawaii te komen. Ze vonden het superleuk om de baby te zien en besloten een vakantie in Hawaii te boeken. We genieten nu dus van 10 dagen van plezier en samenzijn. Hope geniet van de tripjes naar het strand, waar ze voor het eerst het zand onder haar voeten voelde. Mark is electrotechnisch ingenieur, dus Jackson vraagt hem voortdurend naar dingen die handig zijn voor in Calabar, Nigeria. En aangezien Lois verpleegster is, werkt Jackson met haar aan ideeën voor het ziekenhuis/medisch centrum dat we willen opzetten. Dat wij hen hier mogen ontmoeten komt echt van God en we hebben in hen vrienden voor het leven gevonden.
Ik ben na 6 weken zwangerschapsverlof weer aan de slag gegaan bij Darlene. Ik kan Hope meenemen naar kantoor, wat ik erg leuk vind en ik kan het meeste werk doen wanneer ik dat wil, aangezien het vooral emails en telefoontjes betreft en praten met mensen. Nu Mark en Lois hier zijn kan ik dit werk tussen alle bedrijven door doen, dus ik kan ook genieten van de zon hier op Hawaii.
Jackson is bijna klaar met zijn outreachprogramma, en zijn studie Hebreeuws gaat ook goed: hij kan al een aardig deel van de bijbel lezen. Binnenkort zijn we toe aan de kerstvakantie, waar we erg naar uitkijken.
En dan kunnen we gaan dromen van 2012 wanneer we naar Nigeria, Kameroen en Nederland komen! We willen graag veel tijd doorbrengen met onze families terwijl we ook zullen werken aan de fundamenten van de campus in Nigeria. Onze plannen zijn inmiddels al duidelijker: Ik zal met Hope naar Nederland komen in de eerste week van april en dan zullen we Jackson vergezellen in Nigeria en Kameroen tot midden mei. Van midden mei tot juli zullen we in Nederland zijn. De thuisfrontcommissie is bezig met onze agenda voor die tijd. Als je ons wilt bezoeken of als je andere ideeën voor ons hebt in die tijd, neem dan vooral contact op via thuisfrontja@gmail.com

Veel liefs en Gods zegen,

Jackson & Anneke