Persoonlijke update Oktober 2013

Monday 28 October 2013|Algemeen

YES!! We zijn in Kameroen!!

Lieve familie en vrienden,

We moesten er 34 uur voor reizen, met vier verschillende vliegtuigen, maar op donderdagmiddag 24 oktober zijn we veilig in Kameroen aangekomen. Het was heerlijk om onze familie hier te zien en het was een grote verrassing dat onze (schoon)moeder van haar dorp naar de stad was afgereisd om ons te verwelkomen.

We zijn erg blij en dankbaar dat we hier mogen zijn en dat de reis voorspoedig is verlopen. De meisjes hebben de meeste tijd geslapen en Jackson en ik sliepen om de beurt. We hebben al een goede tijd van samenzijn mogen beleven en we zijn vrijdag naar de dierentuin geweest.
In het Limbe Wildlife Centrum verzorgt men bedreigde dieren, waarvan de meeste apen. Hope vond het heerlijk om rond te lopen en alle verschillende soorten te zien.
Vrijdagavond ontvingen we ook onze eerste teamleden: Ruben en Martin. Zaterdag hebben we hen Limbe laten zien en na de lunch vertrokken ze naar de middelbare school om met Jackson over het waterproject te praten.

De meisjes en ik zijn ’s middags thuis voor een middagdutje en die zijn nu heel lang vanwege onze jetlags.
Op woensdag zullen we de rest van het team ontvangen. Daar kijken we erg naar uit.
Heel erg bedankt voor jullie steun, financieel en in gebed.
Vanwege al het reizen zijn we wel een beetje ziek aangekomen. De meisjes en ikzelf zijn veel aan het hoesten en het niezen en we willen vragen of jullie willen bidden voor ons herstel.
Natuurlijk willen we jullie ook vragen om te bidden voor een vruchtbare outreach!
Veel liefs en Gods zegen.
De familie Ndecheck