Persoonlijke update Mei

Tuesday 28 May 2013|Algemeen

Lieve familie en vrienden,

Dit is een spannende tijd voor ons. Twee weken geleden zijn we naar een nieuw huisje verhuisd en ik hoef nog maar 1 doos uit te pakken. Dan kan ik me gaan richten op het leuk maken van de woning, door wat foto’s enzo op te hangen. Ik heb foto’s van de woonkamer, de keuken en het balkon toegevoegd. Dan krijgen jullie een idee van het mooie plekje waar we nu zitten.

1 juni ga ik met zwangerschapsverlof, drie weken voordat ik ben uitgerekend, op de 21e. God heeft ervoor gezorgd dat iemand anders mijn werk kon overnemen tijdens mijn verlof en ze is al begonnen met werken. Ik kan dus rustig tijd vrij nemen om me voor te bereiden op de komst van de baby en om daarna te herstellen.

Hope Shekinah ontwikkelt zich zo snel: elke dag is er wel weer iets wat ze ontdekt of wat ze leert. Wij kijken er met verwondering naar. Ze houdt er ook steeds meer van om te lezen. Ze begint de verhaaltjes die we voorlezen te onthouden en vult woorden aan als we voorlezen. Ze praat ook veel en dat maakt de interactie heel leuk. Ze kan ons laten weten wat ze wil eten en wat ze wil doen en waar ze heen wil. Toen we net verhuisd waren, zei ze dat ze niet naar kantoor wilde, maar dat ze thuis wilde blijven. Een teken dat ze het nieuwe huis heel leuk vindt, want normaal wil ze erg graag mee naar kantoor.

Pas pakte ze mijn telefoon, opende de Skype app en ze zette de telefoon tegen haar oor. Ik vroeg haar wat ze aan het doen was en ze zei ‘ Oma bellen’ 🙂
We houden er allebei van om boodschappen te doen en om te zwemmen. Als Jackson thuis komt, genieten ze er allebei van om samen te spelen en ik hoor voortdurend gelach en gilletjes van vreugde, terwijl ik nog wat aan het huishouden doe of wat tijd voor mezelf neem.

Jackson werkt erg hard aan zijn laatste cursus ‘ Community Development’. Hij hoopt hier mee klaar te zijn voor de baby komt. Hij leest voortdurend in zijn boeken en schrijft rapporten erover in de vroege uurtjes, want de rest van zijn schema zit zo’n beetje vol. Hij geniet er wel erg van en hij kan dit goed gebruiken in Nigeria.

Deze week mag Jackson weer een presentatie houden van een deel van de bijbel voor de gemeente in Kona. In de vorige cursus memoriseerde hij het evangelie van Marcus. Aanstaande vrijdag 31 mei zal hij een presentatie geven van 45 minuten van gedeeltes van Marcus. Je kunt dit meekijken via Livestream op www.uofnkona.edu van 6:00-8:00
‘s ochtends in Nederland.
Ik ben erg trots op hem en hij is erg enthousiast over de bijbel, dus ik kan niet wachten om het te zien!

Dank jullie wel voor al jullie steun, bemoedigingen, liefde en vriendschap!

Gods zegen,

Jackson, Anneke, Hope Shekinah en Baby