Persoonlijke update maart EXTRA

Sunday 14 April 2013|Algemeen

“Wil jij mijn auto kopen voor 1 dollar?”

Lieve familie en vrienden,

Zoals jullie weten zijn we al een hele tijd aan het bidden voor een auto voor ons gezin. De Heer is trouw in het voorzien van een voertuig als wij dat nodig hadden, door het lenen van een auto van vrienden bijvoorbeeld, maar we hadden nooit genoeg geld om zelf een auto te kopen. Zoals we eerder hebben uitgelegd is het hebben van een auto in Hawaii een echte noodzaak omdat er geen openbaar vervoer is en fietsen bijna onmogelijk is door de steile heuvel op en af en geen fietspaden. Zeker nu de baby eraan komt en onze dokter’s bezoeken toenemen, was het een zeer sterk verlangen om zelf een auto te hebben.

Vandaag willen wij u schrijven om te zeggen dat onze gebeden zijn verhoord en dat er een wonder is gebeurd, want we hebben nu een eigen auto. En dat gebeurde op een wel heel ongebruikelijke manier.. Een vriend schreef een bericht aan mijn man, met de meest ongewone vraag ooit: “wil je erover bidden om mijn auto te kopen voor 1 dollar?”. De waarde van zijn auto is 6000$, dus dit is niet een oude, uit elkaar vallende auto. De auto heeft zelfs vierwielaandrijving waardoor het op alle plekken op dit eiland kan komen (er zijn bijzondere stranden en bergen waar alleen een vierwielaandrijving op mag). De achterklep is heel ruim waardoor we gemakkelijk de kinderwagen erin kunnen leggen. De enige voorwaarde was dat we over 9 maanden de auto aan hem terug verkopen voor 1 dollar. Nu, natuurlijk moesten we daar erg lang over bidden…. 🙂

Wat een ontzettend bijzondere zegen. Niet alleen hebben we nu een auto, maar een auto die overal op het eiland kan komen. En we zijn nu niet een auto aan het lenen, maar zijn volledig eigenaar ervan met alle papieren, verzekering etc.

God is zo trouw in deze tijd en het herinnerde me aan een droom die Jackson een paar jaar geleden had. In die droom zag hij dat toen hij zijn rijbewijs kreeg, iemand hem een witte auto zou geven. Natuurlijk zijn er verschillende manieren waarop de Heer ons een auto kan “geven”. Nooit hadden we gedacht dat het zo letterlijk zou zijn. En, u raadt het al… de kleur van de auto is… ja precies, WIT!

Dus we willen u allen van harte bedanken voor uw gebedssteun voor een auto. En verheugd u met ons in dit getuigenis van God’s trouw!

Jackson & Anneke, Hope en Baby